Camping

Camping De Zwagemer. Comfortabel, sfeervol, duurzaam (energieneutraal) en kindvriendelijk. Twintig ruime staanplaatsen (gemiddeld 100m2).  De camping is gesitueerd naast onze zorgboerderij met paarden, geiten, schapen, ezels, konijnen, cavia’s, kippen en andere dieren. Uniek: het campingterrein en de accommodatie wordt onderhouden en verzorgd door dagbestedingscliënten van onze zorgboerderij.

Keurig sanitair met voldoende gratis douches garanderen een comfortabel verblijf op camping De Zwagemer. Maar ook een eigen elektrische aansluiting per campingplek en gratis wifi op het hele terrein. Fijne speeltoestellen en een trampoline voor onze jonge gasten. Wasmachines, gratis parkeren en minibieb. Biologische groenten en verse eieren zijn bij ons verkrijgbaar.

En natuurlijk: een schitterende omgeving met het Friese Merengebied, sfeervolle steden en dorpen en een grote keuze aan bezienswaardigheden. Maar ook fantastische evenementen zoals het authentieke Skûtsjesilen, de gezellige Sneekweek en de spectaculaire ballonfeesten in Joure.

Kortom: een mini-camping met veel extra’s. Informeer naar de mogelijkheden!

 
Bezig met laden